Contact

OR Summer wordt georganiseerd door Performa OR, onderdeel van Performa Uitgeverij. Wij organiseren toonaangevende evenementen voor ondernemingsraden zoals OR LiveOr UpToDateOR Kompas en OR Spring. Ook geven wij de boekenseries ‘professionele medezeggenschap in de praktijk’ en ´Rechten van de OR’ uit.

 

Performa Uitgeverij is een onafhankelijke uitgever van vakinformatie op het terrein van medezeggenschap en personeel & organisatie, in de vorm van boeken, tijdschriften, online vakservices, congressen, cursussen en vakevenementen. Ga voor meer informatie naar www.performa-or.nl.

 

Contactgegevens:

Performa Uitgeverij BV

Torenstraat 144B

2513BW Den Haag

t. 070 310 70 11

e. info@performa.nl

Praktisch

 • Wat is OR Summer eigenlijk?
  OR Summer een extra editie van de gerenommeerde kennisdag OR Spring: het vakevenement voor de meer ervaren medezeggenschapper in grotere en complexere organisaties en voor ambtelijk secretarissen die dieper op de materie willen ingaan. Op OR Summer kunt uw vakkennis bijtanken tijdens plenaire hoorcolleges, maar ook en vooral in de interactieve werkcolleges. Door het modulaire karakter van OR Summer kunt u uw eigen inhoudelijke programma zelf samenstellen.
 • Voor wie is OR Summer bedoeld?
  OR Summer is bedoeld voor actieve medezeggenschappers en voor ambtelijk secretarissen die zich willen professionaliseren.
 • Wanneer vindt OR Summer plaats?
  OR Summer vindt dit jaar plaats op 7 juli 2016.
 • Waar is OR Summer?
  OR Summer wordt dit jaar georganiseerd op de sfeervolle locatie Kasteel Groeneveld in Baarn.

  Het adres is:
  Kasteel Groeneveld
  Groeneveld 2
  3744 ML Baarn

  Vanaf station Baarn rijden in de ochtend en namiddag pendelbusjes. Komt u met de auto vanaf de A1 (Amersfoort - Amsterdam): afslag Baarn-Noord / Soest (afrit 10). Op de N221 richting Baarn/Soest bij rotonde afslag naar Kasteel Groeneveld.
 • Waar kan ik parkeren tijdens OR Summer
  Kasteel Groeneveld beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid.
 • Hoe schrijf ik mij in voor de workshops?
  Enkele weken voor aanvang van OR Summer ontvangen alle deelnemers een e-mail waarmee zij zich kunnen inschrijven voor de workshops.
 • Kan ik ook naar OR Summer als ik mij niet van tevoren heb ingeschreven?
  Nee, je kunt alleen deelnemen als je je hebt geregistreerd via deze website.
Programma-overzicht
Direct aanmelden
Homepage

Partners

De Clercq Advocaten en Notarissen is onder meer gespecialiseerd in arbeidsrecht en medezeggenschap. In het WOR-team van De Clercq werken wij proactief, de-escalerend met de focus op het voorkomen van geschillen. Wij zien het belang in van een constructieve samenwerking tussen de OR en de bestuurder en proberen een gerezen geschil constructief op te lossen. Indien nodig zullen wij onze tanden laten zien en gaan wij een procedure niet uit de weg.

 

Wij hebben veel ervaring in het begeleiden en adviseren van ondernemingsraden bij onder meer reorganisatie, verandertrajecten, fusies/overnames, arbeidsvoorwaardenbeleid, het instellen van een OR, medezeggenschapstructuur, afsluiten van convenanten etc. Daarnaast geven wij regelmatig les, hebben wij de WOR-app ontwikkeld en hebben wij diverse boeken over de praktische kant van de medezeggenschap geschreven.

Merlijn Medezeggenschap, services & partnering, biedt u topkwaliteit in totale service bij het krachtig functioneren van uw OR-en en andere medezeggenschapsverbanden. Kernwoorden: individuele carrièrebevordering, procesbegeleiding, teams van deskundigen, faire tarieven en conflictmanagement en mediation.

VASMO is de Vereniging van Adviseurs/Ambtelijk Secretarissen van MedezeggenschapsOrganen.

VASMO staat voor:
– bescherming en profilering van de functie,
– duidelijkheid over de rechtspositie,
– deskundigheidsbevordering
– belangenbehartiging van de beroepsgroep.

VASMO biedt haar leden o.a.themabijeenkomsten, congressen, intervisie, advieslijn, netwerken en nog meer. Meer informatie vind je op onze website www.vasmo.nl